بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

(¯`•¸•´¯)U Follow Me(¯`•¸•´¯)

Sunday, December 12, 2010

# ada-ada sahaja #

Seronok sangat tadi..hehe..berjalan di sekitar pasir gudang..meredah segala pelosok tempat yang tak pernah aku pergi..confident sangat kan..pergi reunion di Kg pasir putih rumah qadir, dia sambung belajar di australia cos mechanical engeneering..walaupun tak dapat jumpa semua sekurang-kurangnya dapat jugak berbual-bual..masing-masing dah berubah fizikal..hampir tak kenal..hehe..


||Cantik kak shy masa ni..mantap lah..hehe..||


Minggu ni boleh dikatakan seronok la jugak..hari jumaat naik bas pergi muar sampai depan hospital pergi pulak bakri rumah pak cik nina lepas tu baru sampai rumah kak shy..petang jumaat tu pergi lagi jalan di giant beli hadiah suprise untuk Pn. Shaiha..sweet sangat hadiah tu..hahahaha=DD

Mula-mula kenal kak shy ni masa hantar borang untuk join MSK 2010/2011..masa tu dia bagi no fon dia supaya kalau ada apa-apa masalah berhubung terus dengan dia..malu-malu je aku masa tu..

Jumpa dia lagi masa program bengkel fasilitator muda dari siri 1 hingga siri 4.. sejak dari siri 4 tu makin rapat berkawan dengan kak shy, nina, tiqah dan ros..banyak kenagan bersama..

Walaupun baru je kenal kak shy, rasa macam dah lama berkawan..cepat masa berlalu..

semoga Pn. Shaiha dan suami bahagia hingga ke syurga..(=


2 comments:

✿An-Nur Farhah Amanina✿ said...

sy syg ajimah una a.k.a ahjumma.. :))

HaZiMaH H.M.J said...

sy syg juga nina a.k.a deq am..=DD

Another Templates


-Dani-