بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

(¯`•¸•´¯)U Follow Me(¯`•¸•´¯)

Wednesday, April 28, 2010

# aBoUt LoVe ♥ #

buku yang sangat menarik, aku pinjam dari housemate terchenta...dy memang banyak buku-buku yang best dan menarik...abis je exam histo, aku nak baca buku ni..bestnye...xsabar dah rasa...membuak-buak perasaan nak bce ni...yeayy!!!

::mudah-mudahan memberi manfaat yang baik bagi aku

Monday, April 26, 2010

# Kh vS cHeMiStRy #

kemahiran hidup vs chemistry
saat harapan menjadi peluang...saat kekurangan menjadi keperluan...saat semua menjadi satu....
hurm,,yang pasti matlamat, impian dan cita-cita harus dikejar dan dilaksanakan seperti selalu...
kemahiran hidup, chemistry, biology dan dll adalah ilmu yang boleh diamalkan dalam kehidupan...maka dapat disimpulkan supaya penuhi ilmu didada seperti bidadari2 syurga di zaman Rasuluallah S.A.W dan para sahabat Baginda...mereka sungguh mulia, mereka sungguh berani...aku kagum dengan mereka wahai bidadari syurga sekalian...

Sunday, April 25, 2010

# يا الله #

Oh Tuhan ku...Tiada indah di malam yang hening melainkan bermunajat kepadaMu...Tiada indah satu hari yang aku lalui kecuali dengan patuh kepadaMu...Oh Tuhan ku...Tiada indah hidup di dunia, melainkan berzikir dan menyebut namaMu...Tiada indah tiba di akhirat yang abadi kecuali dengan keampunanMu...





# TeLaTaH MeReKa #

video

presentation dari praktikum H3T23...gempak seyh!!

# HaDiR RiNdU DgN MeReKa #

sem 2 di kmpK yg paling aku xsuka pada awalnya....hehe...lama2 best pulak n jadi rindu kt mereka semua....


oh! gitar berbunyi...=D
R.A.W.Z forever...Raudah.Aida.Wani.Zyma...kenangan suka duka hidup di martikulasi perak
tanpa mereka siapalah aku...

Saturday, April 24, 2010

# MeMoRi 1-9-14 #

buat ahli2 rumah 1-9-14....(ayt manis ni)
sy nhhj(short form nme sy pnjng sgt) ingin memohon maaf sepanjang berada di rumah yg mewah ni 9tingkat..yg terguris hati hrp dimaafkn zahir n batin...kehadiran kalian menyerikan lg suasana rumah ini..hahaha...lg, nk luahkn yg terbuku dihati sebenarnya.......sgt best lah duduk ngn kalian wlupun lain2 bilik...ehehehe...
law ade jodoh kte jumpa dikalumpang!!!!!
♥....kenangan terindah di sem2 wlupun skg ni exam bru je 2paper...=DD

# kecoh2 Exam #

hari ni exam Biodiversity....phylum mollusc ( class caudofoveata, class solenogastres, class polyplacophora, class monoplacophora, class gastropoda, class cephalopoda, class bivalvia dan class schaphopoda)...wah!bnyk betul...ade lg, phylum atrhopoda, phylum echinodermata, phylum chordata.....exam pukul 2.30 hari sabtu...hehehe...ari sabtu ade exam, melepas la nk tgk hindustan..=DDD

# SeCrEt ReCiPe #

Tension dengan study week FaZyZaWa pergi makan kek...uuuuuu!!!! sedappp sangat....rambang mata nak pilih kek,mcm nk pilih kek kawin jew...last2, aku pilih banana choclate (tak sedap sgt pun)...yg penting sem3 nnt aku nk rasa blackforest pulak...uh! xsabarnye...










Another Templates


-Dani-